Toki’den Açıklama; Süre Uzatıldı

Ermenek TOKİ Konutlarında sözleşme süresi uzatıldı. Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada;

TOKİ (Toplu Konut İdaresi) tarafından belirlenen konut satış bedellerinin, hak sahipleri tarafından yüksek bulunması sebebiyle Belediye Başkanımız sayın Uğur SÖZKESEN’in TOKİ Başkanı ile görüşmeleri sonucu , TOKİ tarafından konut satış fiyatlarında % 6’lık bir indirim yapıldı. Ayrıca kura çekimi sonrası verilen 15 günlük sözleşme süreside uzatıldı.

Ermenek Toplu Konut Projesinde kura sonucu belirlenen hak sahipleri ile yeniden belirlenen konut satış fiyatları üzerinden sözleşme imzalama işlemleri C-1 Blok için 23.11.2015, B1-A Blok için 24.11.2015, B1-B Blok için 25.11.2015, B1-C Blok için 26.11.2015, B1-D Blok için 27.11.2015 tarihlerinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ermenek Şubesinde, sözleşme programına göre gerçekleştirilecektir. Sözleşmeler verilen tarihler dışında imzalanmayacaktır. Satışı yapılmayan daireler için, hak sahipliği duyuruları daha sonra TOKİ tarafından yapılacaktır.
Vatandaşlarımızın evlerine taşınma işlemlerinden sonra, bölgeye ulaşımın kolaylıkla sağlanması için şehir içi dolmuş güzergah düzenlemesi yapılacaktır.

Ermenek Toplu Konut Projesinde “Konut Belirleme Kurası” sonucu kesinleşmiş noter onaylı kura listesi ve sözleşme programı tarihlerini resimlerden inceleyebilirsiniz.
Kamuoyuna Duyurulur.